Monikäyttöiset huolto- ja työtasot

PowerTen Oy suunnittelee huolto- ja työtasot erilaisiin tarpeisiin kaikkialla Suomessa. Hyvin suunniteltu työtaso tehostaa tuotantoa sekä parantaa työturvallisuutta ja -ergonomiaa.

Kaikki valmistamamme huoltotasot ja työtasot suunnitellaan standardien mukaan ja toimitetaan asiakkaalle avaimet käteen -periaatteella. Varmistamme samalla laitteen toimivuuden todellisessa käyttöympäristössä.

Suunnittelemme ja valmistamme työtasot asiakkaan tarpeen mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä!

Hydrauliset huoltotasot

Akkukäyttöiset hydraulitoimiset huoltotasot valmistamme kaikenlaisiin tarpeisiin.

Palveluprosessiimme kuuluu tuotteen ideointi, suunnittelu, valmistus ja toimitus suoraan toimipaikkaasi. Ota yhteyttä asiantuntijatiimiimme jo tänään! Palvelemme vankalla ammattitaidolla, ja tarjoamme käyttöösi alan tuoreimmat innovaatiot.

Kuvagalleria - Huolto- ja työtasot

Kotimaiset työtasot ja nostoinnovaatiot

Huolto- ja työtasojen ohella suunnittelemme ja valmistamme monenlaiset nostoratkaisut. Tarjoamme 100 % kotimaista osaamista muun muassa teollisuudenalan käyttöön.

Voit luottaa siihen, että tuotteemme kestävät aikaa ja aktiivista käyttöä. Saat kauttamme nostopuomit, tarraimet ja erilaiset erityisratkaisut nostamiseen.

Hyvin suunniteltu huolto- tai työtaso parantaa työturvallisuutta merkittävästi. Tilaa meiltä työtasot avaimet käteen -periaatteella!