Toimitamme laadukkaat ja kestävät nostopuomit

PowerTen Oy suunnittelee ja toteuttaa kaikenkokoiset nostopuomit yrityksille eri puolilla Suomea. Nostopuomeja tarvitaan, kun taakassa on useita kiinnityspisteitä tai painon on jakaannuttava tasaisesti.

Me teemme nostopalkit ja nostopuomit mittatilaustyönä kaikenlaisiin tiloihin ja tarpeisiin. Nostopisteiden lukumäärä, säädettävyys ja sijainnit nostopuomissa räätälöidään käyttötarpeen mukaan. Luota tiimimme vankkaan osaamiseen ja tilaa nostopuomit asiantuntijoiltamme.

Monipuoliset nostopuomimallit

Valmistamme käyttötarpeen mukaan erilaisia nostopuomi- ja nostopalkkimalleja, joiden yksityiskohdat suunnittelemme tapauskohtaisesti.

Valikoimaamme kuuluvat muun muassa:

  • Erikoispuomit
  • Nostopuomit kiinteillä nostopisteillä
  • Ristikkopuomit
  • Suursäkkinostimet
  • Säädettävät nostopuomit
  • Teleskooppipuomit.

Eikö etsimäsi puomi löytynyt listasta? Ota tiimiimme rohkeasti yhteyttä. Palvelemme joustavasti ja pyrimme täyttämään kaikki asiakkaidemme toiveet.

Nostopalkit erilaisista materiaaleista

Nostopalkkiemme nostokapasiteetti vaihtelee muutamista kymmenistä kiloista jopa yli sataan tonniin asti. Käsittelyn helpottamiseksi nostopuomeissa voidaan käyttää myös alumiinia tai erikoislujaa rakenneterästä (esimerkiksi Weldox 700).

Tuotteiden turvallisuus ja luotettavuus on meille ensisijaisen tärkeää. Nostopuomit toimitetaan asiakkaalle aina CE-merkittyinä. Puomien mukana toimitetaan myös käyttö- ja huolto-ohje sekä EY-vaatimuksenmukaisuusvakuutus. Tarvittaessa opastamme käyttöönotossa.

Kuvagalleria - Nostopuomit

Kysy lisää nostoapuvälineistämme

Kattavaan nostoapuvälineiden valikoimaamme kuuluu nostopalkkien ohella myös monia muita tuotteita tarraimista kääntöpuominostureihin. Autamme suunnittelemaan parhaat mahdolliset nostoratkaisut ja nostoapuvälineet yrityksesi tarpeisiin. Mikäli haluat tehostaa yrityksesi toimintaa, ota rohkeasti yhteyttä tiimiimme.

Tilaa asiantuntijoiltamme yksilöllisesti räätälöidyt nostopuomit jokaiseen tilaan ja tarpeeseen – toimitamme koko Suomeen!