Valmistamme turvalliset nostolaitteet asiakkaille Suomessa ja ulkomailla

PowerTen Oy toteuttaa yksilölliset nostolaitteet asiakkaille Suomessa ja ulkomailla. Palvelemme vuosikymmenten kokemuksella, sillä toimintamme sai alkunsa jo vuonna 1987. Asiantuntevassa tiimissämme yhdistyy vankka kokemus ja nuori innovatiivisuus. Tällä yhdistelmällä suunnittelemme parhaat mahdolliset nostoratkaisut kaikenlaisille asiakkaille.

Nostolaitteet ja -ratkaisut suunnitellaan asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Kerro meille tarpeesi, niin me tarjoamme sinulle nostolaitteiden ideoinnin, suunnittelun, valmistuksen ja toimituksen. Hoidamme nostoratkaisujen suunnittelun avaimet käteen -periaatteella.

EU-määräyksiä noudattavat turvalliset nostolaitteet

PowerTen Oy toteuttaa nostoratkaisut tarkasti ja turvallisesti asiakkaan toiveiden mukaan. Otamme suunnittelussa huomioon käyttökohteen ja -ympäristön ja teemme tarvittavat lujuuslaskelmat. Hyväksytämme ratkaisun asiakkaalla aina ennen valmistusta. Tuotteidemme mukana toimitetaan aina käyttö-, huolto- ja tarkastusohje sekä EY-vaatimuksenmukaisuusvakuutus. Tarvittaessa annamme käyttöönottokoulutuksen. Toimintaamme ohjaavat Suomen ja EU:n vahvistamat lait sekä sosiaali- ja terveysministeriön määräykset. Turvallisuusmääräykset ja konedirektiivit ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Kaikissa toimittamissamme laitteissa on CE-merkintä, joka todistaa, että laite täyttää EU-direktiivit. Kuulumme Vastuu Groupin Luotettava Kumppani -verkostoon.

Palvelemme eri alojen yrityksiä

Palvelemme Suomessa monia suuria toimijoita ja useaa eri toimialaa. Oli yrityksesi suuri tai pieni, kehitämme ammattitaidolla toimivat nostoratkaisut tarpeisiisi. Yrityksemme henkilökunnalla on taustalla noin 40 vuoden kokemus metallialan töistä, ja suunnittelemme ja valmistammekin nostoratkaisut vankalla kokemuksella.

Tiimillämme on kokemusta erilaisten nostolaitteiden toiminnasta ja materiaaleista, jotka sopivat erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin. Tarjoamme turvalliset ratkaisut, jotka antavat mahdollisuuden tehostaa yrityksesi toimintaa. Kun tarvitset apua ammattitaitoisen nostoratkaisun löytämisessä ja kehittämisessä, ota yhteyttä asiantuntijoihimme! kokemus ja nuorten ammattilaisten tuore osaaminen. Hyödynnämme nuorta osaamista, joka tuo uutta innovatiivista näkökulmaa suunnittelutyöhömme. Mikäli yrityksesi nostoratkaisut kaipaavat uudistamista, ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Tilaa nostolaitteet ja -apuvälineet tarpeisiisi alan vankalta osaajalta. Palvelemme joustavasti ja tehokkaasti.