Säker och innovativ lyftutrustning

PowerTen Oy designar och tillverkar olika lyfthjälpmedel som skräddarsys för dina behov. Vi kombinerar nya idéer med en lång erfarenhet för att ta fram lyftlösningar som förbättrar ditt företags produktivitet och säkerhet vid lyft. Besök vår webbplats för att bekanta dig med vårt breda utbud av tjänster. Fråga även mer om vår lyftutrustning eller begär en offert!

Företag

PowerTen Oy skapar skräddarsydda lyftlösningar för företag med lång erfarenhet. Vi tillverkar säker lyftutrustning som uppfyller EU-direktiven.

Produkter

Våra produkter omfattar lyftarmar, gripdon och svängkranar – tillsammans med många andra lyfthjälpmedel och lösningar.

GRENKE

Den praktiska GRENKE- leasingtjänsten för företag erbjuder ett flexibelt alternativ till att köpa utrustning.

Ta kontakt

Våra experter på lyftutrustning svarar gärna på dina frågor om t.ex. produktdesignprocessen eller priser

Vi skapar innovativa lyftlösningar för alla slags behov. Fråga gärna mer!

Bildgalleri

I vårt bildgalleri kan du ta en närmare titt på våra olika lyftlösningar. Bekanta dig med våra produkter och fråga gärna efter mer information.

Lyfthjälpmedel som skräddarsys för din verksamhet

Standardprodukter för lyftutrustning erbjuder inte alltid en lösning för alla lyftbehov. I vissa fall behöver du lyfttillbehör som är individuellt utformade för ditt företags verksamhet och behov. Vi hjälper dig i processen och levererar utrustningen till dig smidigt!

Definitionen av lyfttillbehör omfattar alla tillbehör som kommer mellan lyftanordningen och lasten som ska lyftas. Lyfttillbehör omfattas av maskindirektivet 2006/42/EG. Våra lösningar förbättrar ditt företags produktivitet samt säkerheten i lyftverksamheten. Vi genomför projekt från konceptstadiet till fungerande utrustning. Vi använder starkt konstruktionsstål och aluminium i vår utrustning. Manövreringen kan vara mekanisk, hydraulisk, elektrisk eller pneumatisk.

Fyra skäl till att du kan lita på våra kvalitativa, inhemska lyftlösningar

Vi skapar inhemska innovationer

Våra lyftlösningar designas och tillverkas från början till slut i Finland med hjälp av finska underleverantörer. Genom att beställa från oss stöder du inhemskt arbete.

Vi garanterar lyfthjälpmedlens säkerhet

Säkerheten har en avgörande betydelse när det gäller lyfttillbehör. All vår utrustning är designad och tillverkad i enlighet med EU-direktiven och levereras CE-märkt.

Vi anpassar oss enligt dina behov

Vi erbjuder inga standardlösningar utan förser dig med lösningar och hjälpmedel enligt dina behov.

Vi betjänar effektivt och sakkunnigt

Letar du efter en lösning som innebär säkerhet och kvalitet? Vi erbjuder kvalitativa och nyckelfärdiga lyftlösningar.

Vi erbjuder en komplett lösning för dina lyftbehov

Pålitlighet och säkerhet är grundläggande för lyftlösningar. Få allt du behöver av vårt erfarna team. Vår service omfattar produktkoncept, design, tillverkning och leverans till kunden. Våra lyftinnovationer är utformade för att betjäna våra kunder på bästa möjliga sätt, säkert och effektivt.

Vår personal kombinerar långvarig erfarenhet med den färska kunskapen hos unga specialister. Våra unga talanger ger ett nytt, innovativt perspektiv på vårt designarbete. Om ditt företags lyftlösningar är i behov av förnyelse är du välkommen att kontakta oss!

Lyftutrustning av hög kvalitet kan förbättra ditt företags kostnadseffektivitet avsevärt. Fråga oss mer - vi erbjuder flexibel service i hela Finland!