Räätälöidyt tarraimet turvalliseen tarttumiseen

PowerTen Oy:n monipuoliseen tuotevalikoimaan kuuluvat tarraimet kaikenlaisiin tarpeisiin. Suunnittelemme, valmistamme ja toimitamme tarraimia kaikkialle Suomeen.

Nostamisen apuna käytetään usein räätälöityjä kiinnittimiä ja tarraimia. Ne auttavat nostoprosessia, kun kappaleessa ei ole valmiina varsinaista nostopistettä.

Tarraimen kiinnitys voi tapahtua esimerkiksi saksiperiaatteella, jolloin se kiristyy taakan painosta. Kiinnitys nostettavaan kappaleeseen voidaan toteuttaa mekaanisesti, hydraulisesti, pneumaattisesti tai sähköisesti.

Haluatko tilata tarraimen yrityksesi tarpeisiin räätälöitynä? Ota rohkeasti yhteyttä!

Monipuoliset tarraimet joka tarpeeseen

Valmistamme tarraimet räätälöityinä asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Suunnittelemme ratkaisut aina yhteistyössä asiakkaan kanssa. Lisäksi otamme tarkkaan huomioon käyttökohteen ja -tarkoituksen sekä olosuhteet.

Tuotteisiimme kuuluvat esimerkiksi:

  • Nostosakset
  • Nostotarraimet ulkopuolisella
  • käyttövoimalla
  • Mekaaniset nostotarraimet
  • Erikoistarraimet.

Kuvagalleria - Tarraimet

Nostoapuvälineitä, jotka suunnitellaan turvallisuus edellä

Turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää tarraimia suunniteltaessa ja valmistettaessa. Asiantuntijamme ottavat huomioon myös hyvän työergonomian ja tuotteiden helppokäyttöisyyden.

Tarrain toimitetaan asiakkaalle CE-merkittynä, joten tuote on aina EU-standardien mukainen. Tarraimen mukana toimitetaan lisäksi käyttö- ja huolto-ohje sekä EY-vaatimuksenmukaisuusvakuutus.

Tarvittaessa annamme lisätietoa ja -koulutusta tuotteiden käyttöönottoon.

Tarraimien ohella saat meiltä myös monet muut nostoapuvälineet kääntöpuominostimista nostopuomeihin.

Valmistamamme tarraimet takaavat turvalliset nostot. Kerro meille tarpeistasi ja pyydä tarjous!