Kääntöpuominosturit haastaviinkin kohteisiin

PowerTen Oy:n kääntöpuominostimet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa yksilöllisesti asiakkaiden tarpeisiin. Laadukkaat kääntöpuominostimet sopivat erilaisiin tehtäviin esimerkiksi tuotannossa ja huollossa.

Mikäli tarvitset kääntöpuominostinta, ota rohkeasti yhteyttä. Valmiin tuotteen toimitamme avaimet käteen -periaatteella.

Yksilölliset kääntöpuominosturit

Kääntöpuominostimet voidaan suunnitella ja valmistaa erilaisille nostokapasiteeteille sekä ulottuvuuksille käyttötarkoituksen mukaan. Valmistamme kääntöpuominostimet aina asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Nostimen kiinnitykseen on monenlaisia eri menetelmiä, sillä kohdetila ja käyttötarkoitus voivat asettaa omat rajoitteensa kiinnitykselle. Esimerkiksi kohdetilan korkeus voi olla rajallinen.

Olemme suunnitelleet kääntöpuominostureita esimerkiksi seuraavanlaisiin tilanteisiin:

  • Kiinnitys seinään, lattiaan tai runkorakenteeseen
  • Tilan rajoitettu korkeus, kuten esimerkiksi kontissa
  • Tilan säästämiseksi kiinnitys koneen rakenteeseen.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro omista tarpeistasi. Me löydämme yksilöllisen nostoratkaisun jokaiseen tilaan ja tilanteeseen!

Kuvagalleria - Kääntöpuominosturit

Pyydä tarjous yksilöllisestä nostoratkaisusta

Laadukkaiden nostoratkaisujemme taustalla on yksilöllinen palvelu. Suunnittelutyön pohjana ovat asiakkaan tarpeet, jotka pystymme täyttämään vankan kokemuksemme ansiosta. Tiimissämme on alalla pitkään toimineiden ammattilaisten lisäksi mukana myös nuoria osaajia, jotka tarjoavat innovatiivisia ratkaisuja ja tuoreita näkökulmia erilaisiin nostotarpeisiin hankalissakin paikoissa.

Kääntöpuominostimien lisäksi voit tilata meiltä esimerkiksi nostimet työkoneisiin ja laitteisiin ja monet muut laadukkaat nostoratkaisut. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja kerro, miten voimme palvella yritystäsi. Palvelemme koko Suomen alueella.

Valmistamme kääntöpuominostimet kaikille teollisuudenaloille ammattitaidolla. Kysy lisää ja tee tilaus – toimitukset hoituvat kätevästi kaikkialle Suomeen!