Suomessa valmistetut erikoisratkaisut nostamiseen

PowerTen Oy tarjoaa monipuoliset erikoisratkaisut nostamiseen. Suunnittelemme ja toteutamme nostoratkaisut kaikkiin tilanteisiin ja haastaviinkin tiloihin. Onko yritykselläsi nostamiseen liittyviä haasteita tai ongelmia? Ota yhteyttä nostoratkaisuihin erikoistuneeseen yritykseemme. Palvelemme pitkällä kokemuksella asiakkaita kaikkialla Suomessa.

Hoidamme nostoratkaisuiden ja -palveluiden ideoinnin, suunnittelun ja valmistuksen. Lisäksi toimitamme tuotteen toivomaasi kohteeseen. Suunnitteluprosessi tapahtuu aina tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa, joten kerro rohkeasti toiveistasi! Laadukkaat nostoratkaisut auttavat tehostamaan yrityksesi toimintaa.

Erikoisratkaisut haastaviin kohteisiin

Hankalat nostotilanteet tai -tilat vaativat poikkeuksellisia ja innovatiivisia ratkaisuja. Me toteutamme nostamisen erikoisratkaisut pitkällä kokemuksella.

Olemme kehittäneet muun muassa seuraavanlaisia ratkaisuja:

  • Tuotantolinjan nostojen turvallistaminen
  • Telanvaihtolaite paperikoneen sisälle
  • Henkilöautohissi maanalaiseen autotalliin

Erikoisnostoapuvälineetkin toimitetaan asiakkaalle aina CE-merkittyinä, joten tuotteet ovat aina EU-standardien mukaisia ja täysin turvallisia. Tuotteen mukana toimitetaan myös käyttö-, huolto- ja tarkastusohje sekä EY-vaatimuksenmukaisuusvakuutus.

Kuvagalleria - Erikoisratkaisut

Innovaatioita vaativiinkin nostoihin

PowerTen Oy:n pitkä kokemus nostoratkaisuista antaa vankan pohjan nostamiseen ja erikoisratkaisujen kehittämiseen. Työskentelemme monipuolisesti erilaisten materiaalien ja tekniikoiden parissa, ja laadukkaan lopputuloksen avain on tiivis yhteistyö asiakkaan kanssa. Suunnittelutyö tehdään aina turvallisuus edellä. Erikoisratkaisujen ohella tarjoamme asiakkaillemme nostosuunnitelmat.

Erikoisratkaisut nostamiseen auttavat, kun nostopaikka on haastava. Kysy lisää nostopalveluistamme!